2021. May 07. Friday
2021. május 07. péntek
 | Oldaltérkép

ETK Elektronikus Képzési KözpontETK Önkormányzati Klub
news menu leftnews menu right
Főoldal Szolgáltatásaink Belső ellenőrzési szolgáltatás

Belső ellenőrzési szolgáltatás

Nyomtatás E-mail

Az ETK Szolgáltató zRt. 2004 óta meghatározó szereplője a belső ellenőrzés képzési piacának, és jelentős szerepet töltött be a nemzetközi sztenderdek elterjesztésében, a hazai belső ellenőrzési szakma megújításában. Társaságunk szorosan együttműködik Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezetével, a magas szintű tudásbázis kiépítésében közösen lépnek fel.

Az ETK az évek során felhalmozódott tudásanyagot a belső ellenőrzési szolgáltatások területén is hasznosítani képes. Külső szolgáltatóként már közel 80 társaságnál építettük ki a nemzetközi szakmai ajánlásoknak megfelelő belső ellenőrzési rendszert, széles szakértői bázissal működtetjük ezeket a BEMSZ felügyelete mellett.

A belső ellenőrzés kiszervezése jelentős előnyöket biztosíthat a vállalkozások számára.  Külső szolgáltatóként az ETK biztosítani tudja azt a szaktudást, amely speciális területek auditjához szükséges, optimalizálhatók a felhasználásra kerülő erőforrások, a belső ellenőrzés ebben a formában költségmegtakarításokkal is jelentős hozzáadott értéket tud biztosítani, folyamatos minőségbiztosítás mellett.

Az ETK vállalja gazdálkodó szervezetek teljes körű belső ellenőrzési feladatát külső szolgáltatóként, egyedi auditok elvégzését, rendszerellenőrzéseket, erre feljogosított, szakképzett szakemberekkel a belső ellenőrzési rendszerek külső minőségellenőrzését az IIA normák szerint.

A szolgáltatásért felelős vezető: Miskolczi Tamás
ETK Szolgáltató zRt.
Telefon: 222-4043
E-mail: miskolczit (@) etk-rt.hu