2021. May 07. Friday
2021. május 07. péntek
 | Oldaltérkép

ETK Elektronikus Képzési KözpontETK Önkormányzati Klub
news menu leftnews menu right
Főoldal Kiadványok Egyéb kiadványaink
Egyéb
Mit mond a főúr, ha azt mondja...- Gasztronómiai kislexikon Nyomtatás E-mail

 

Hogy egy pillanatra se érezze magát bizonytalanul az étel- és itallapok, a menükártyák, a meghívók világában, vagy éppen egy főúr ajánlatait hallgatva.
Kapható a kiadónál, ETK zRt.1149 Budapest, Angol u. 34. (Telefon: (1) 222-4043, (1) 222-3954
Fax: (1) 222-3866 • E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ), valamint a Líra Zrt. és a Flaccus kiadó könyvesboltjaiban.
A kötet ára 3990 Ft.  A könyvet egyedi borítóval is elkészítjük.    Ajánló
Megrendelés  Letölhető megrendelőlap
Bővebben...
 
SzóTárKincs Nyomtatás E-mail
SzóTárKincsAngol szótanulás korszerű eszközökkel az egyik leghatékonyabb szótárprogram segítségével.
Ajánljuk kezdőknek, újrakezdőknek, illetve mindazoknak, akik a saját tanulmányaik során összegyűjtött, kiszótárazott szavakat korszerű eszközökkel szeretnék memorizálni.
Beépített 7000 szavas nagyszótár, 2500 szavas minimál szótár, illetve saját szavak, kifejezések gyűjtésére alkalmas szótárak. A szavak memorizálása mellett a kiejtés is gyakorolható, mivel a program a szavakat angolul és magyarul is felolvassa. A választott szóhalmazok gyakorlásához a program képes a szavakat rögzíteni hangfáljként, így MP3, MP4 formátumban illetve cd-re kimentve bárhol gyakorolhatunk.
A tanulás végén tudásunkat tesztelhetjük, a program értékeli és grafikusan ábrázolja is teljesítményünket.
A „SzóTárKincs” fantázia nevű számítógépes program olyan, korábban nem alkalmazott módszereket és eszközöket ad a tanulóknak, amelyek segítségével a szótanulás hatékonysága sokszorosára növelhető.
A szoftver ára: 2990 Ft (bruttó) + postaköltség
Megrendelés
Bővebben...
 
Urak és gavallérok Nyomtatás E-mail

 

Urak és gavallérok

A kötetben a szerző a reformkortól a második világháború kezdetéig korabeli újságok, naplórészletek segítségével nyújt át egy izgalmas korrajzot. A lapokon eddig sok esetben homályban maradt, a mai ember számára meglepő, fordulatos történetek sorakoznak, történelmi alakok, politikusok, művészek életéből. A fejezeteket olvasva, a helyszínen lévők beszámolója nyomán, mi is ott lehetünk az események közepén. A kötet a kor iránt érdeklődő olvasók számára valódi élvezetet szerez.
A kiadvány ára: 2700 Ft (bruttó)    Megrendelés
Bővebben...
 
Húsz centi a kígyó farkából Nyomtatás E-mail

Húsz centi a kígyó farkábólRitter J. Judit

Dél-Afrika - Két óceán ölelésében égbetörő, hatalmas hegyláncok, forró síkságok, buja erdők, rohanó, vad folyók, páratlanul gazdag növény és állatvilág, és a 11 hivatalos nyelven beszélő, sokféle kultúrát egybeötvöző nép, - ahogy Desmond Tutu érsek találóan nevezte: Isten szivárvány népe - fogadja és varázsolja el a látogatót. Nem harminc nap, de talán harminc év is kevés lenne egy ilyen hatalmas és gazdag ország megismeréséhez. De most mindössze ennyi jutott, húsz centi a kígyó farkából... Élénk fantáziával talán ennyiből is elképzelhető milyen szép is lehetett az egész.
A kiadvány ára: 1990 Ft (bruttó)
Megrendelés
 Elérhetőségeink

1149 Budapest, Angol u. 34.
Telefon: (+36 1) 222-4043,
(+36 1) 222-3954
Fax: (+36 1) 222-3866
E-mail: etk@etk-rt.hu
Intézményi akkreditációs lajstromszám:
AL 1572
Felnőttképzési tevékenység nyilvántartásba vételi száma:
E-000342/2014