2020. August 09. Sunday
2020. augusztus 09. vasárnap
 | Oldaltérkép

ETK Elektronikus Képzési KözpontETK Önkormányzati Klub
news menu leftnews menu right
Főoldal Kiadványok Belső ellenőrzési szakkönyvek Belső ellenőrzés és csalásmegelőzés Fraud kézikönyv – gyakorlati útmutató

Belső ellenőrzés és csalásmegelőzés Fraud kézikönyv – gyakorlati útmutató

Nyomtatás E-mail
A Belső Ellenőrzés Szakmai gyakorlatának Nemzetközi Normái irányelveket fogalmaznak meg a visszaélések kockázatának felismerésével kapcsolatban. A Belső ellenőrzés és csalásmegelőzés című kiadvány megfogalmazta azokat az eljárásokat, gyakorlatokat, amelyeket a belső ellenőröknek követni kell, ha ilyen jellegű kockázatokkal találkoznak, vagy megbízást kapnak ilyen jellegű vizsgálatok végrehajtására.
A 64 oldalas kiadvány kiválóan mutatja be az eljárásokat és szükséges lépéseket minden iparágban vagy szektorban dolgozó kollégák részére, és komoly segítséget nyújt azok kommunikálásához, bemutatásához a felső vezetés és/vagy az ellenőrzésre kerülő területek részére.
Mivel a kiadvány kétnyelvű, így jelentős segítséget nyújt a témában angolul megtalálható széleskörű irodalom megértéséhez is.
Ára: 3.990,- Ft + postaköltség Letölthető megrendelő lap
Megrendelés
 

CIA oktatás

Képesített Belső Ellenőr (Certified Internal Auditor
nemzetközi oklevél megszerzésére felkészítő képzés

VIDEO

Elektronikus oktatás

E-learningAz elektronikus oktatási forma költséghatékony eszköze lehet szakemberek képzésének. Folyamatosan bővítjük kész kurzusaink számát, testreszabott képzési programok megtervezését és lebonyolítását is kínáljuk.

Bővebben