2021. May 07. Friday
2021. május 07. péntek
 | Oldaltérkép

ETK Elektronikus Képzési KözpontETK Önkormányzati Klub
news menu leftnews menu right
Főoldal Képzések Tanúsítványok

BEMSZ Szakértői Névjegyzék

Nyomtatás E-mail

 

A BEMSZ elnökségének egyik fő kitűzése, hogy a szakma elismertségét, szakmai kompetenciáját növelje. Ennek egyik igen fontos eleme a folyamatos továbbképzés. Az ETK zRt. által megvalósított képzéseinek alapja a nemzetközi irányelvek, sztenderdek alkalmazása, új módszertanok és gyakorlatok megismertetése, és a mindennapi munka gyakorlati támogatása.

A munkaerőpiacon is egyre elismertebb névjegyzék célja, hogy nyilvántartásba vegye azon szakembereket, akik a képzéseken való rendszeres részvétellel biztosítják, hogy ismereteik mindig naprakészek legyenek, és ellenőrzési, tanácsadói tevékenységük hozzájáruljon szervezetük mind eredményesebb működéséhez.

A Belső Ellenőrök Magyarországi Szervezete a honlapján is elérhető, nyilvános Szakértői Névjegyzékbe vesszük a BEMSZ–ETK közös programjain meghatározott feltételek mellett résztvevő szakembereket:

1. Ellenőrzéstechnika, ipari, kereskedelmi, szolgáltató vállalatok belső ellenőrzésének módszertana és gyakorlata

  • Kombinált képzés, e-learning tananyag önálló feldolgozása, három konzultációs tantermi nap, házidolgozat
  • A programon megfelelt minősítést elért résztvevők bekerülnek a BEMSZ Szakértői Névjegyzékébe.
  • A program elvégzése lehetőséget nyújt a Szakértői Névjegyzékben való bennmaradásra.

2. Gyakorlati Szeminárium programsorozat pénzintézetek illetve vállalati belső ellenőrök számára:

  • A programsorozat legalább 8 előadásán való részvétel esetén jogosult a BEMSZ Szakértői Névjegyzékébe való felvételre, két évre.
  • A programsorozat 5 előadásán való részvétel esetén a Szakértői Névjegyzékben való szereplésének érvényességét kettő évvel meghosszabbítjuk.

3. Gyakorlati Szeminárium programsorozat a közszférában dolgozó belső ellenőrök számára:

  • A programsorozat legalább 7 előadásán való igazolt részvétel esetén jogosult a BEMSZ Szakértői Névjegyzékébe való felvételre, két évre.
  • A programsorozat 4 előadásán való részvétel esetén a Szakértői Névjegyzékben való szereplésének érvényességét kettő évvel meghosszabbítjuk